Últim ple de mandat abans de les eleccions municipals del maig


  • Comparteix:

El ple votarà el pla aquest dilluns

El ple votarà el pla aquest dilluns

L'últim ple del mandat debat avui les al·legacions a l'informe de la Direcció General de Comerç de la Generalitat per ubicar comerços d'entre 800 i 2.500 metres quadrats a tres trames urbanes del municipi. També es porten dues declaracions institucionals: una de suport als malalts de Parkinson i una altra per feminitzar el nomenclàtor de la ciutat.

Un altre punt que es porta a votació és una nova normativa municipal per regular la instal·lació d'antenes de telecomunicacions. També es duu al ple una declaració institucional per tenir més present el nom de dones al nomenclàtor de la ciutat a instàncies d'una proposta d'alumnes de l'institut Leonardo da Vinci. Pel que fa a les mocions, el PSC presenta dos textos que tracten les retallades en sanitat i una revisió en el sistema de recollida d'escombraries. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, explica el darrer punt.

Ferran Villaseñor

Proposem una recollida del residus porta a porta del veïnatge i dels comerços. Solicitar-ho quan es pugui mitjançant un estudi tècnic.




El ple municipal d'abril sotmetrà a votació el Pla Local d'Equipaments Culturals (PLEC). Es tracta d'un document que ha de guiar l'oferta i planificació cultural de la ciutat i que recull totes les propostes en aquest àmbit plantejades durant l'actual mandat. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica el contingut de la proposta.

Xavier Escura

Aquest pla recull el que contempla el Pla d'Equipaments i les reflexions recollides durant el mandat.



En l'apartat d'Economia, es porten a debat les al·legacions a l'acord provisional d’imposició i ordenació de la taxa per a la reserva d’aparcament per a persones amb problemes de mobilitat.

En aquest ple, Raül Grangé passarà a ser regidor no adscrit després d'haver estat el portaveu d'ERC durant aquest mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.