L'equip de govern porta al ple un tràmit per augmentar la capacitat comercial a tres zones de la ciutat


  • Comparteix:

La trama urbana permetria consolidar les zones comercials

La trama urbana permetria consolidar les zones comercials

L'Ajuntament vol incorporar i ajustar tres trames urbanes a la zona de l'estació de Valldoreix, a l'àmbit pròxim al parc de la Pollancreda i a la zona del Pla del Vinyet. Això permetria ubicar-hi comerços d'entre 800 i 2.500 metres quadrats. El ple de dilluns debatrà la presentació d'al·legacions a l'informe de la Direcció General de Comerç de la Generalitat, que impedeix la incorporació de les trames.

L'objectiu de l'equip de govern és revitalitzar les zones comercials d'aquestes tres àrees, permetent que s'hi ubiquin comerços de fins a 2.500 metres quadrats. L'Ajuntament té la competència d'adjudicar fins a 800 metres de trama urbana.

En concret, les zones que es voldrien dinamitzar són tres. Una és l'àmbit pròxim al parc de la Pollancreda, en les interseccions entre l'avinguda Cerdanyola, la Rambla del Celler i el carrer Borrell. La zona del Pla del Vinyet i de Can Canyameres, i la de l'àmbit de l'estació de Valldoreix són les altres localitzacions on l'Ajuntament vol incorporar-hi trama urbana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.