L'equip de govern diu que ja té elaborat un primer esborrany per la creació del Síndic de Greuges de Sant Cugat


  • Comparteix:

Recasens afirma que s'estudia si serà una o més persones.

Recasens afirma que s'estudia si serà una o més persones.

L'Ajuntament està disposat a instaurar la figura del Síndic de Greuges durant l'actual mandat. L'equip de govern ja compta amb un esborrany del reglament que regirà la futura sindicatura de greuges de la nostra ciutat. Recordem que precisament el PSC ha demanat aquesta setmana que s'instauri de manera immediata la figura del defensor del ciutadà. De moment, l'equip de govern prefereix no parlar de noms.

El primer tinent d'alcalde, Joan Recasens, ha afirmat que només queden qüestions secundàries per enllestir abans de l'aprovació de la creació de la figura del síndic. Recasens explica que una de les qüestions que s'han de concretar és si la sindicatura de greuges estarà formada per una o més persones.

Joan Recasens

Hem de concretar alguns aspectes de la futura sindicatura


Aquesta setmana, l'excap de llista municipal de la desapareguda UNIS, Miquel Quintana, s'ha ofert per ocupar el càrrec. Joan Recasens explica que la designació de la persona que ha d'ocupar la sindicatura de greuges ha de ser el darrer pas abans de la posada en marxa de la institució.

Joan Recasens

L'elecció del síndic serà l'últim pas de la instauració de la sindicatura


L'equip de govern ja va aprovar la instauració de la figura del síndic de greuges el darrer mandat, però, finalment, el projecte no s'ha materialitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.