Sant Cugat reclama a la Generalitat que minimitzi les retallades en educació


  • Comparteix:

Fotografia d'arxiu de l'actual institut Leonardo da Vinci

Fotografia d'arxiu de l'actual institut Leonardo da Vinci

Sant Cugat insta la Generalitat a prioritzar les despeses en educació dins del Pla d'Ajust Ecònomic. En una declaració institucional, tots els partits demanen a l'executiu que garanteixi la construcció del nou institut Leonardo da Vinci i que mantingui les línies d'ajut a la creació de noves places d'escola bressol.

El ple municipal ha acordat unànimement blindar l'educació de les retallades que aprovarà la Generalitat dins del Pla d'Ajust Econòmic per contenir la despesa pública. En aquest sentit, Sant Cugat, que és la població amb més infants i joves de Catalunya, instarà el govern a prioritzar els recursos destinats al sector de l'ensenyament primari i secundari de la ciutat.

La regidora del PSC Pilar Gorina ha llegit la declaració institucional.

Pilar Gorina

Sant Cugat és la ciutat de Catalunya amb més infants i joves. Des de l'administració local, volem contribuir a millorar i refermar la qualitat de l'educació.




Altres demandes de l'acord insten el govern a continuar les línies d'ajudes directes a les famílies per activitats extraescolars, assegurar els recursos necessaris per a les despeses de funcionament bàsiques als centres de secundària i estudiar la possibilitat d'ubicar a la ciutat un centre d'educació especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.