Cinc nous agents s'incorporen a la comissaria de Policia Nacional a Sant Cugat


  • Comparteix:

Vicente Carvallo i Lluís Recoder.

Vicente Carvallo i Lluís Recoder.

Cinc nous agents de la Policia Nacional s'han incorporat aquest cap de setmana a la Comissaria de Sant Cugat procedents de les comissaries de Premià i de l’Hospitalet on la setmana passada s’ha fet el desplegament dels Mossos d’Esquadra. Així ho ha anunciat el comissari, Vicente Carvallo, durant la festivitat de la Policia Nacional. Per l’alcalde, aquests nous 5 agents són només un 'pedaç' que no resol el problema de la manca d’efectius que pateix Sant Cugat i el conjunt de la comarca.

Un oficial i quatre agents s'han incorporat a la Comissaria de la ciutat que, a dia d'avui, compta amb la meitat dels agents que li pertoquen segons les pròpies previsions del ministeri de l'Interior.

El comissari de la Policia Nacional, Vicente Carvallo, ha estat l'encarregat d'anunciar aquest increment que, assegura, és el primer gest per complir la promesa del ministeri de l'Interior d'incrementar les dotacions policials a la ciutat, i a la resta de la comarca, a mesura que els Mossos es desplegeussin pel territori català. En canvi, per l'alcalde són del tot insuficients i representen només un 'pedaç' que no resol la manca d'efectius a Sant Cugat i al conjunt del vallés:

Carvallo / Recoder

Això demostra que la petició està atesa. // No em dono per satisfet. Benvinguts siguin però són insuficients. La Comissaria està a la meitat.


El comissari, preguntat sobre si els efectius de la comissaria són o no suficients, s'ha escudat dient que Sant Cugat gaudeix d'uns índexs d'infraccions i criminalitat molt per sota de la mitja de la demarcació de Barcelona i de l'Estat:

Vicente Carvallo

Els recursos humans són suficints per fer front als índexs d'infraccions que té Sant Cugat.


Recorder ha aprofitat la festivitat dels Ángeles Custodios per anunciar que amb aquest increment no queda satisfet ja que la comissaria de Sant Cugat està a la meitat dels efectius i que tant ell com la resta d'alcaldes de la comarca seguiran insistint davant el ministre de l'Interior, la delegada del govern i la consellera que cal ampliar les plantilles. Recordem que fa dues setmanes els alcaldes van plantejar 'un ultimatum' per incrementar les plantilles d'agents estatals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.