La 'revolta dels indignats' arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones s'han reunit aquest dissabte a la plaça de la Vila per sumar-se a la 'revolta dels indignats' i protestar per la situació econòmica i política que viu l'Estat espanyol. La concentració, convocada a través de les xarxes socials, ha destacat per la diversitat de reivindicacions dels assistents, tot i que el tret comú ha estat la necessitat d'expressar la indignació d'una part de la societat, que han deixat palesa amb xiulets i cassoles.

Sant Cugat s'ha sumat a la 'revolta dels indignats' que aquests dies ha envaït la plaça de Catalunya de Barcelona i la plaça del Sol de Madrid. La convocatòria ha sorgit d'un grup de santcugatencs a través de les xarxes socials, que no volien que la ciutat quedés enrere en la reivindicació d'una democràcia real i participativa. Escoltem els assistents.

Assistents

No ens agrada com estan anant les coses. / Hem vingut perquè a Sant Cugat també hi ha problemes. / La crisi és culpa dels polítics i l'establishment i això no és democràcia.




La concentració ha tingut lloc sense incidents, tot i la prohibició de la Junta Electoral que considera que interfereix en la jornada de reflexió. Els assistents han decidit que cada dissabte a les sis en concentraran davant l'Ajuntament i faran una cassolada diària des de casa a les nou del vespre fins que la situació no millori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.