Puig assumeix la presidència de l'EMD aquest dissabte


Temes relacionats

Josep Puig presidirà l'EMD de Valldoreix amb una majoria aclaparadora de CiU (22/mai/11)


  • Comparteix:

La junta de veïns tindrà lloc a la Casa de Vila de Valldoreix, seu de l'EMD

La junta de veïns tindrà lloc a la Casa de Vila de Valldoreix, seu de l'EMD

La nova EMD de Valldoreix quedarà constituïda aquest dissabte en una junta de veïns extraordinària. La sessió se celebrarà a les sis de la tarda i servirà perquè prenguin possessió dels càrrecs el nou president i els vuit vocals. El candidat de CiU-Actuem, Josep Puig, presidirà l'EMD els quatre anys vinents, CiU quedarà representada amb sis vocals, i el PP i ICV-EUiA amb un cadascun.

Puig governarà amb comoditat, ja que la federació nacionalista ha ampliat la seva majoria a la junta de veïns, en què tindrà sis vocals, que encara no ha donat a conèixer el partit. CiU té previst fer-ho públic aquest dimarts. Puig ha promès un canvi d'estil i mà estesa a la resta de formacions, tot i la seva àmplia majoria. Són declaracions d'arxiu.


Josep Puig

Els ciutadans han demanat un canvi. No podíem seguir com fins ara, sense diàleg. Oferirem entesa.




En representació del PP, Josep Maria Canals prendrà possessió del càrrec de vocal. El mateix farà Pau Alonso per ICV-EUiA. El PSC, la CUP i el Bloc Municipal de Catalunya es queden sense representació, després de no aconseguir prou suport a les darreres eleccions municipals celebrades el 22 de maig.

Josep Puig ha obtingut el 50'81% dels vots, un total de 1.450 sufragis. Puig ha millorat en cinc punts percentuals els seus resultats de fa quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.