Conesa entén que governi García Albiol a Badalona, però diu que s'haurà d'estar alerta a una deriva 'xenòfoba'


  • Comparteix:

Mercè Conesa

Mercè Conesa

La cap de llista de CiU i alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, tanca files amb els dirigents de la federació nacionalista i 'entén' la decisió de permetre l'accés del candidat del PP, Xavier García Albiol, a l'alcaldia de Badalona, pel fet de ser la llista més votada. Tot i això, Conesa adverteix que els partits hauran d'estar atents per no tolerar cap actitud xenòfoba d'Albiol al capdavant del consistori.

Sobre pactes municipals, Conesa ha admès que el 'tacticisme' no sempre és bo en política, però entén que CiU hagi de buscar consensos per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat. Pel que fa a Badalona, la número 1 de CiU i alcaldessa en funcions entén que es deixi governar la força més votada, el PP, però demana atenció per paralitzar les accions de govern de García Albiol si responen a actituds xenòfobes.

Mercè Conesa

Entenc que es respecti que governi la força més votada. Haurem d'estar atents per veure si Albiol té actituds xenòfobes.


Pel que fa al Vendrell, Conesa rebutja amb contundència que CiU compti amb el suport de Plataforma per Catalunya (PxC) per accedir a l'alcaldia, opció proposada pel cap de llista de la federació nacionalista.



  • Comparteix:

COMENTARIS

“(...): l'home andalús no és un fet coherent, és un home anàrquic. Es un home detruït.” [Pag. 65] “L'altre tipus d'inmigrant és, generalment, un home poc fet. És un home que fa centenars d'anys que passa gana i que viu en un estat d'ignorància i de misèria cultural, mental i espiritual. Es un home desarrelat, incapaç de tenir un sentit una mica ampli de comunitat. Sovint dóna proves d'una escel.lent fusta humana, i tot ell és una esperança, però, d'entrada, constitueix la mostra de menys valor social i espiritual d'Espanya.” [Pags. 67 y 68] Del libro “LA MIGRACIÓ, PROBLEMA I ESPERANÇA DE CATALUNYA” de Jordi Pujol i Soley, fundador de Convergencia Democrática de Cataluña, que fue, por los votos de ciudadanos libres que, libremente le votaron, President de la Generalitat de Catalunya durante más de veinte años.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 9/jun/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.