CiU, el PSC i el PP, amb representants del partit judicial de Terrassa a la Diputació


  • Comparteix:

Seu de la Diputació de Barcelona

Seu de la Diputació de Barcelona

Dos membres de CiU, dos del PP i un del PSC seran els representats del partit judicial de Terrassa, del qual forma part Sant Cugat, a la Diputació de Barcelona. Els dos polítics de la federació nacionalista podrien ser santcugatencs.

Les eleccions municipals del 22 de maig han canviat el panorama, també, a la Diputació de Barcelona. Fins ara, el partit judicial de Terrassa, l'àmbit de Sant Cugat, estava format per dos diputats provincials de CiU i dos del PSC. Després dels comicis, els socialistes n'han perdut un que ha guanyat el PP.

Fins ara, la Diputació de Barcelona estava governada per un tripartit entre el PSC, ICV-EUiA i ERC, amb majoria socialista. Ara, però, CiU serà la que portarà el timó de l'ens en aconseguir 20 diputats provincials, i ha engegat les negociacions amb el PP per fer-ho conjuntament. La federació nacionalista podria haver ofert, segons alguns diaris, dues vicepresidències als populars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.