Roda elogia Carod-Rovira, però nega que el seu futur estigui a CpC


  • Comparteix:

Àlvar Roda, en una imatge d'arxiu

Àlvar Roda, en una imatge d'arxiu

El president de Ciutadans pel Canvi (CpC), el santcugatenc Àlvar Roda, elogia la figura política de Josep-Lluís Carod-Rovira, que va abandonar ERC la setmana passada, però assegura que el futur de l'exvicepresident del govern no està lligat a la plataforma. Carod ha participat aquest divendres al matí en un esmorzar amb CpC per compartir visions des d'una perspectiva d'esquerres i d'identitat nacional.

'No vol dir absolutament res que Carod-Rovira participi en un acte de CpC'. Ho ha dit el president santcugatenc de la plataforma, Àlvar Roda, que ha elogiat la figura de l'exdirigent d'ERC. Roda diu que, tot i no ser independentista, comparteix gran part de l'ideari de Carod-Rovira.

Àlvar Roda

Tot i que no som independentistes, estem molt a prop amb Carod amb els aspectes nacionalistes i d'esquerres.



Carod va deixar ERC la setmana passada i va assegurar que no aniria a cap altre partit tot i continuar lluitant per l''esquerra nacional', com ell diu.

L'acte de CpC amb Carod-Rovira ha estat tancat als mitjans de comunicació. La setmana vinent, l'economista santcugatenc Arcadi Oliveres oferirà una xerrada per als membres de la plataforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.