Més pes a la base i la recuperació de valors, reivindicacions del 'Congrés des de baix' del PSC


  • Comparteix:

La Casa de Cultura ha estat l'escenari de la trobada

La Casa de Cultura ha estat l'escenari de la trobada

Els militants, simpatitzants i votants del PSC han demanat més veu per a la base del partit i una recuperació dels valors d'esquerres i catalanistes en la trobada entre la militància aquest dissabte. Unes 120 persones s'han reunit en aquesta trobada anomenada 'Congrés des de baix' per treballar en una renovació del partit, després dels resultats de les eleccions del novembre i del 22 de maig. Els assistents han aportat moltes propostes, que es tractaran en properes reunions, però també moltes crítiques a la direcció nacional del partit.

La trobada 'Congrés des de baix' ha reunit militants de base, consellers nacionals, candidats i votants del PSC, convocats a través de les xarxes socials. El primer secretari de l'agrupació local del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat les mesures concretes que es proposen per donar més veu a la base.

Ferran Villaseñor

Es demanarà que l'aprovació del Reglament del Congrés es retardi per poder presentar esmenes i l'ampliació del cos de delegats.



La recuperació dels valors originals del partit, centrats en la defensa dels treballadors i el catalanisme, ha estat l'altra gran reivindicació dels assistents. Durant el torn obert de paraula, molts han criticat algunes de les polítiques de la direcció nacional i els han acusat de no escoltar la militància.

Els participants, però, s'han mostrat molt satisfets del procés i es reuniran una altra vegada abans de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.