Interior estudiarà accions legals contra Oliveres per difondre 'calúmnies' contra els Mossos


Temes relacionats

Recoder: 'Les agressions van ser un acte execrable que vulnera els límits del diàleg' (16/jun/11)

Oliveres troba encertat el bloqueig del Parlament, però condemna la violència (15/jun/11)


  • Comparteix:

Felip Puig ha comparegut aquest dijous davant els mitjans de comunicació / Font: 3cat24.cat

Felip Puig ha comparegut aquest dijous davant els mitjans de comunicació / Font: 3cat24.cat

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha anunciat que la Generalitat estudiarà si el santcugatenc Arcadi Oliveres ha comès un delicte de 'calúmnies' contra els Mossos d'Esquadra per afirmar que part de la violència d'aquest dimecres a les portes del Parlament podria haver estat generada per agents infiltrats. Puig ha lamentat que una persona del relleu intel·lectual del president de Justícia i Pau difongui el que considera una 'falsedat evident'.

Felip Puig reconeix que a la manifestació dels 'indignats' hi havia infiltrats diversos agents de paisà de la divisió d'informació dels Mossos d'Esquadra, però afegeix que no hi ha cap vídeo que mostri que aquests policies van cometre agressions. Segons el conseller, els agents vetllaven per la seguretat dels diputats i del personal del Parlament complint les seves funcions de prevenció i protecció.

El conseller Puig ha dit que aquells que vinculen la policia amb els incidents són 'còmplices dels violents'.

Felip Puig

Tenim policies d'informació, però atribuir a la policia l'agitació de la violència respon a una intenció malsana i de complicitat amb els violents.


La reacció a la xarxa no s'ha fet esperar. Pocs minuts després de les paraules de Puig sobre Arcadi Oliveres, apareixia a la xarxa social Twitter l'etiqueta #jotambesocarcadi.

En la seva compareixença davant els mitjans de comunicació d'aquest dijous, Felip Puig també ha afirmat que la tasca dels periodistes sovint dificulta l'operatiu policial en situacions com la viscuda al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.