Romeva descarta repetir com a candidat d'ICV a les europees


  • Comparteix:

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva abandonarà el Parlament Europeu el 2014

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva abandonarà el Parlament Europeu el 2014

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva descarta presentar-se als comicis europeus del 2014, després de set anys com a representant d'ICV al Parlament Europeu. L'ecosocialista vol fomentar, així, la renovació política de la cambra europea. En una entrevista a Cugat.cat, Romeva ha desvinculat la seva decisió de la coincidència del seu comiat d'aquí tres anys amb la celebració de les eleccions catalanes. Entra amb Cugat tv al despatx de Romeva a Brussel·les

Raül Romeva ha anunciat així el tancament del que serà una carrera de 10 anys com a representant d'ICV a Europa. L'eurodiputat santcugatenc descarta seguir en una institució, una vegada abandoni la cambra europea, però diu que potser continuarà exercint la política des d'altres àmbits. Ho ha dit a Cugat.cat.

Raül Romeva

El meu futur no passa per dirigir ICV ni fer política parlamentària. Em veig més en un àmbit acadèmic.



La seva experiència europea ha servit Romeva a per detectar mancances en el sistema que s'articula des d'Europa. I és que l'ecosocialista ha afirmat que la cambra europea pateix un greu distanciament amb la ciutadania i un funcionament lent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.