Els esports i la millora de les vies públiques, principals propostes del Consell d'Infants


  • Comparteix:

14 nens i nenes han participat en aquest acte

14 nens i nenes han participat en aquest acte

Millores en l'enllumenat públic, l'arranjament de carrers i més equipaments esportius són algunes de les propostes que el Consell dels Infants ha fet arribar a l'alcaldessa, Mercè Conesa, aquest dilluns. Aquesta iniciativa, que és el primer any que es porta a terme, enguany, té la intenció que els nens i nenes santcugatencs participin de la vida política i que reflexionin sobre la ciutat.

El Consell dels Infants canviarà algun dels seus membres l'any que ve, ja que molts nens ja començaran la secundària. En el pròxim curs, la iniciativa variarà les temàtiques que s'abordaran depenent de les inquietuds de la mainada. El consell ha presentat les propostes davant de diferents representants polítics. Escoltem una de les membres del consell, Júlia Cebrian.

Júlia Cebrian

Proposem millorar l'espai públic dels barris. Tenir en consideració barris com la Floresta arranjant els seus carrers.



Els nens i nenes han insistit en la necessitat d'augmentar els equipaments esportius, com ara la construcció d'un skate parc i d'una pista d'hoquei gel. Conesa ha valorat les idees que han exposat els infants i ha dit que les estudiaran, però que algunes són difícils de portar a terme per culpa del pressupostos.

Mercè Conesa

Amb les diferents àrees mirarem si ja tenim en consideració les propostes. Algunes idees que han proposat els infants són difícils d'aconseguir.



A l'acte, hi han assistit els representants de l'oposició, que han coincidit a felicitar els infants pel treball de camp que han portat a terme i per la coneixença de la ciutat que han obtingut amb la seva feina. Al final de la trobada, l'alcaldessa ha entregat un certificat de participació en aquest Consell d'Infants als 14 nens i nenes que han anat a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.