La CUP va gastar 11.500 euros a la campanya electoral


  • Comparteix:

Un dels actes electorals de la CUP

Un dels actes electorals de la CUP

La CUP va gastar 11.500 euros durant la campanya electoral de les municipals. Els independentistes fan pública aquesta despesa, tal com van acordar en assemblea, per facilitar l'accés d'aquestes dades a la població. La CUP insta la resta de formacions a seguir el seu exemple.

Gairebé la meitat de les despeses, uns 5.100 euros, es va destinar a l'elaboració de cartells, postals i tríptics propagandístics. La segona despesa va ser la publicació d'anuncis electorals al 'Tot Sant Cugat', amb un cost de 1.800 euros. La distribució de la propaganda electoral va ser la tercera partida més cara, amb 1.100 euros de despesa. El membre de la CUP Aniol Pros diu que la resta de partits no revelen les dades per 'cobrir-se les espatlles'.

Aniol Pros

No sabria dir per què la resta de partits no les fan públiques. Pot ser una manera de cobrir-se les espatlles.


Altres partides de les despeses electorals són la impressió de butlletes, l'elaboració de pancartes i els anuncis al 'Diari de Sant Cugat' i als anomenats opis, els objectes publicitaris il·luminats situats en vies públiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.