Conesa: 'La incertesa d'ingressos es traduirà en un pressupost a la baixa'


  • Comparteix:

Conesa durant l'entrevista

Conesa durant l'entrevista

L'alcaldessa, Mercè Conesa, alerta que la incertesa sobre els ingressos que l'Ajuntament rebrà de l'Estat i la Generalitat pot afectar el pressupost municipal de l'any vinent. Tot i això, Conesa assegura que la gestió del govern local serà 'prudent' i que els comptes es faran sobre 'una previsió a la baixa'. D'altra banda, Conesa ha anunciat que gran part dels càrrecs eventuals del consistori, del quals pretén reduir un 20%, seran ocupats per persones que ja treballen a l'ens. Mira el 'Línia directa amb l'alcaldessa' a Cugat tv

Durant l'entrevista mensual amb l'alcaldessa de Cugat.cat, Conesa ha repassat diverses qüestions d'actualitat. En aquest sentit, ha donat un toc d'alerta en relació amb la previsió d'ingressos que s'espera de cara a la confecció del pressupost del 2012.

Mercè Conesa

En aquest moment, no sabem quins ingressos arribaran de l'Estat i de la Generalitat. Per tant, serem curosos i farem un pressupost a la baixa.



Tot i que encara no està configurada la relació de càrrecs eventuals que prendran possessió en els propers dies, Conesa ha avançat que gran part d'aquests seran ocupats per gent que ja treballa a l'Ajuntament.

Mercè Conesa

Molts d'aquests càrrecs els ocuparan persones que ja són a l'Ajuntament.



D'altra banda, Conesa ha defensat la composició i estructura del cartipàs després que els partits de l'oposició consideressin que és 'desproporcionat'. L'alcaldessa considera que la reestructuració del govern respon al moment econòmic i a la voluntat d'aprimar l'administració. A més, Conesa ha volgut posar l'accent en la combinació de renovació i experiència dels regidors i tinents d'alcalde.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.