Conesa defensa la concessió de serveis públics a empreses privades


Temes relacionats

Mantenir el pressupost i col·laborar amb el sector privat, compromisos socials del mandat (14/jun/11)


  • Comparteix:

L'alcaldessa defensa l'externalització de serveis

L'alcaldessa defensa l'externalització de serveis

L'alcaldessa, Mercè Conesa, dóna suport a l'augment de la col·laboració entre el sector públic i el privat defensada aquest dilluns pel president de la Generalitat i líder del seu partit, Artur Mas. Conesa obre la porta a continuar aprimant els serveis directament oferts per l'Ajuntament fent concessions a empreses privades, tot i assenyalar que la majoria de serveis de la ciutat ja funcionen amb aquest model i el marge per avançar és estret.

Conesa ha defensat que es pugui ampliar la quantitat de concessions que es donen a empreses privades per gestionar serveis públics, i n'ha posat com a exemple les escoles bressol.

Mercè Conesa

Les escoles bressol podrien ser concessionades, i així hi hauria més oferta i menys despesa.


L'alcaldessa ha exposat més casos en els quals es podria cooperar amb el sector privat, com ara la gestió de les telealarmes d'emergència per a la gent gran. Segons Conesa, assegurar que un servei públic funciona pitjor pel fet d'estar concessionat és 'tergiversar la realitat', sempre que des de les administracions es posin en marxa 'els mecanismes de control necessaris'. Malgrat això, també ha volgut remarcar que certs serveis, com ara les forces de seguretat, són 'indelegables'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.