Conesa aposta per concentrar l'organigrama municipal en tres grans àrees de gestió


  • Comparteix:

L'organigrama es presenta dilluns a aprovació al ple

L'organigrama es presenta dilluns a aprovació al ple

L'alcaldessa, Mercè Conesa, portarà a aprovació en un ple extraordinari dilluns un organigrama en què aposta per tres grans àmbits de gestió: Territori i Qualitat Urbana, Governança i Economia, i Gestió de Serveis a les Persones. D'aquesta manera, Conesa redueix els àmbits de gestió, que en el mandat passat van arribar a sis.

Víctor Martínez s'encarregarà de l'àrea de Territori i Qualitat Urbana, mentre Carlos Vivas encapçala la d'Economia. Xavier Fornells, que deixarà la coordinació de l'OAMCIC, s'encarregarà de la Gestió de Serveis a les Persones. Aquest darrer àmbit tractarà temes com sanitat, educació, cultura, serveis socials, cooperació, joventut i esports.

En paral·lel, Mònica Lablanca, fins ara cap de Cugat.cat, serà directora de comunicació de l'Ajuntament, responsabilitat que dependrà de gerència. La direcció de Cugat.cat recau de forma provisional en el periodista Miquel Herrada, fins ara cap de continguts del grup municipal multimèdia.

L'organigrama es porta a aprovació aquest dilluns en un ple extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.