Sant Cugat lidera la lluita per la independència de Catalunya al Vallès


  • Comparteix:

Els membres de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vallès Occidental han fet una crida al sacrifici per conscienciar la societat catalana de la viabilitat de la independència de Catalunya. Unes 150 persones han assistit aquest dissabte a la constitució de l'Assemblea, on s'han presentat també les vuit delegacions locals de la comarca que ja estan constituïdes, entre elles la de Sant Cugat. L'objectiu és ara expandir aquest moviment, continuació de les consultes populars, a la resta de la comarca per preparar l'assemblea d'àmbit català del novembre.

Sant Cugat ha estat la seu de la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana del Vallès Occidental que treballarà per l'assoliment de l'Estat propi conscienciant la població per tota la comarca. Pel responsable de comunicació de la delegació santcugatenca, Jaume Terribes, és el moment de ser generós.

Jaume Terribes

Els catalans hem de tenir generositat perquè som un poble oprimit. Jo dic què fem per Catalunya? Doncs cal fer sacrifici i posar-se a treballar.




Continuació del moviment de les consultes locals per la independència, l'ANC pretén ser un moviment transversal que mobilitzi la societat catalana per tot el territori. Al novembre tindrà lloc l'assemblea d'àmbit català que definirà les línies mestres de treball i servirà també per donar visibilitat al moviment internacionalment.

La presentació i la lectura de manifestos s'han combinat amb actuacions musicals, així com amb la projecció de vídeos i reculls d'imatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.