ICV-EUiA vol incloure el moviment dels 'indignats' en les línies mestres de la formació


Temes relacionats

Joan Calderon abandonarà la presidència d'ICV a la tardor ( 4/jul/11)


  • Comparteix:

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon

ICV-EUiA vol teixir aliances amb els 'indignats' per incloure el moviment entre els punts estratègics del partit. Així es desprèn del 'Taller d'idees', una trobada celebrada aquest divendres on els participants han posat en comú les seves opinions per reformular les línies mestres de la formació. Disminuir el vot en blanc i fer 'política de carrer' són altres objectius que es marca ICV-EUiA de cara al nou mandat.

Al llarg de la trobada, els participants han donat a conèixer propostes i iniciatives per redefinir les línies d'acció dels ecosocialistes. Entre altres qüestions, la formació vol evitar l'abstenció i el vot en blanc, allunyar-se de la política institucional per 'acostar-se al carrer' i establir vincles amb el moviment dels 'indignats'.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha destacat alguns objectius que s'han desprès de la jornada.

Joan Calderon

Hem de tenir un peu al carrer i teixir aliances amb el moviment dels 'indignats'.


El 'Taller d'idees' també ha servit per fer una anàlisi introspectiva sobre la tasca de la formació i buscar els motius de la davallada dels vots ecosocialistes en les eleccions municipals. ICV-EUiA convocarà a la tardor una nova trobada per establir els punts estratègics de la formació i decidir el nou líder ecosocialista, després que Calderon anunciés la setmana passada que abandonarà el càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.