Villaseñor confia que Rubalcaba condueixi el PSOE cap a l'esquerra


Temes relacionats

Villaseñor (PSC) prefereix Chacón o Rubalcaba a Bono ( 5/abr/11)


  • Comparteix:

Rubalcaba durant el seu primer discurs de candidat

Rubalcaba durant el seu primer discurs de candidat

El primer secretari dels socialistes santcugatencs, Ferran Villaseñor, creu que el nou candidat del PSOE a les eleccions al Congrés, Alfredo Pérez Rubalcaba, retornarà el partit cap a l'esquerra. Villaseñor assegura que Rubalcaba és un bon presidenciable i remarca que el govern espanyol s'ha vist forçat a seguir directrius econòmiques de la Unió Europea, en contra dels fonaments del partit socialista.

Villaseñor reconeix que les enquestes de cara a les eleccions espanyoles van a la contra dels socialistes, però que el triomf del PP encara no està escrit. Pel primer secretari del PSC a la ciutat, Rubalcaba compta amb aptituds per encapçalar una candidatura potent.

Ferran Villaseñor

Té alè fresc i experiència, capacitat negociadora, que pot ser positiva per avançar en aconseguir tot allò que va retallar el Tribunal Constitucional.



Villaseñor remarca que el govern espanyol ha hagut de legislar en els últims temps en contra dels fonaments del partit. El socialista santcugatenc, però, confia que Rubalcaba farà un gir durant la següent legislatura.

Ferran Villaseñor

Aplica mesures que el PP aplicaria per convicció i el govern socialista ho fa per necessitat. Quan les coses millorin, s'ha de retornar als fonaments.





El primer secretari del PSC local veu avantatges i inconvenients en avançar les eleccions al Congrés. Això sí, creu que la decisió s'ha de prendre en les properes dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.