La CUP demanarà transport públic gratuït per l'escola La Floresta


Temes relacionats

L'AMPA de l'escola la Floresta es mobilitza contra el copagament del servei de transport escolar (11/jun/10)


  • Comparteix:

Escola La Floresta

Escola La Floresta

La CUP presentarà una moció per garantir el transport públic gratuït dels alumnes de l'escola La Floresta. El grup independentista s'uneix a les demandes de l'AMPA del centre davant del Consell Comarcal del Vallès que va eliminar el servei gratuït el juny de l'any passat.

A la moció, la CUP també denuncia que els alumnes del centre no poden gaudir del transport públic gratuït per als santcugatencs d'entre quatre i 12 anys ja que no s'ofereix cap servei proper a l'escola. L'AMPA del centre La Floresta ja porta un any protestant i ha dut a terme accions com una caminada festiva de pares i nens des de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat fins al centre i la presentació de desenes de queixes al Síndic de Greuges.

El regidor i portaveu de la CUP, Guim Pros, explica com exposaran la moció al ple conjuntament amb l'AMPA de l'escola La Floresta.

Guim Pros

Nosaltres farem una introducció del per què de la moció i l'AMPA acabarà d'explicar tot el contingut


D'altra banda, la CUP ha pronosticat un 'panorama certament decebedor' després d'assistir al seu primer ple a l'Ajuntament dilluns passat. També preveu un mandat 'avorrit' a causa de la 'majoria aclaparadora de CiU i el seguidisme sospitós del PP'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.