ICV-EUiA no veu austeritat ni transparència en el nou organigrama polític i tècnic


  • Comparteix:

Joan Calderon durant la roda de premsa

Joan Calderon durant la roda de premsa

ICV-EUiA acusa l'equip de govern de presentar un cartipàs polític i tècnic sobredimensionat i que no s'adequa a les necessitats de la ciutat. Els ecosocialistes consideren que la nova estructura municipal no respon als criteris d'austeritat necessaris i destaquen la manca de transparència en l'elecció dels 12 directors d'àrea. El portaveu ecosocialista, Joan Calderon, ha destacat que la seva formació donarà a conèixer a partir d'ara l'agenda dels seus regidors i demana el mateix a l'equip de govern i a les altres formacions polítiques del consistori.

Calderon ha destacat que no dubta ni de la vàlua ni de la professionalitat dels directors d'àrea ni dels regidors però que cal fer algunes passes per millorar en la transparència de l'Ajuntament. En aquest sentit, creu que s'hauria d'haver fet un procés selectiu públic per triar els directors d'àrea i també aposta perquè tothom conegui l'agenda dels regidors de la ciutat.

Joan Calderon

Cal fer pública l'agenda dels regidors de l'equip de govern. Nosaltres ho farem a partir d'ara i demanem que ho facin els altres regidors.




Calderon ha criticat que el nou organigrama presentat aquest dilluns en un ple extraordinari només té d'auster la 'façana'. Per això, els ecosocialistes creuen que es podria reduir a la meitat l'estructura política, eliminant alguns dels 12 directors d'àrea, reduint les tinences d'alcaldia a tres o quatre i rebaixant també els regidors amb plena dedicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.