Constituïda la Diputació de Barcelona en el seu novè mandat amb Esteve (CiU) com a president


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la votació del president de la Diputació

L'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la votació del president de la Diputació

La Diputació de Barcelona s'ha constituït aquest divendres al matí. L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha estat designat el president de la cambra, que per primera vegada en la seva història serà de CiU. Un total de 20 diputats de CiU, entre ells l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; 19 de PSC, sis del PP, quatre d'ICV-EUiA i dos d'ERC integraran aquest organisme de caràcter provincial.

La Diputació de Barcelona enceta el seu novè mandat provincial després de constituir-se aquest divendres al matí a Barcelona. Un total de 51 diputats representants de tot el territori han estat designats part d'aquest govern, que haurà de respondre als reptes que es plantegen els Ajuntaments.

L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha jurat el càrrec com a president de la Diputació amb 47 vots a favor dels 51 diputats.

Salvador Esteve

Juro per la meva consciència i honor complir fidelment les obligacions del càrrec de president de la Diputació de Barcelona.



La majoria de forces polítiques han destacat la seva trajectòria política com a alcalde de Martorell i president de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. Durant la propera sessió plenària, s'elegiran els vicepresidents de la Diputació. Una d'elles serà Mercè Conesa, com a vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.