Puigneró: 'No es tracta de treballar més, sinó de tenir una administració més eficient'


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró

El tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró

El tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró, ha defensat en declaracions a Cugat.cat que els funcionaris no han de treballar més, sinó que l'administració pública ha de ser més eficient. És la resposta que el tinent d'alcalde ha donat a la proposta del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, que contempla que els funcionaris treballin més pel mateix sou.

El tinent d'alcalde de Governació ha explicat que no es tracta de treballar més hores, sinó que l'administració pública sigui més eficient.

Jordi Puigneró

No es tracta de treballar més sinó de ser més eficients. Hem d'aconseguir una millora de l'administració pública.


Puigneró diu que treballarà per agilitzar els processos burocràtics i simplificar els tràmits de l'administració pública amb l'objectiu d'aconseguir més eficiència.

El tinent d'alcalde de Governació és partidari d'introduir la tecnologia en l'administració per fer més eficaç la feina dels funcionaris, tal com ha explicat en una entrevista a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Hem d'aconseguir una administració pública eficient. Cal simplificar els tràmits i els processos i introduir tecnologia.



Puigneró ha descartat incrementar la plantilla de l'Ajuntament, tot i que admet que el consistori haurà d'assumir noves responsabilitats i serveis. Per aquest motiu, el tinent d'alcalde de Governació ha dit que 's'haurà de fer un esforç'. Puigneró ha recordat que la tasca dels ajuntaments és limitada i per això cal fer una bona distribució de funcions entre les administracions locals, les diputacions, la Generalitat i el govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.