El sistema de videovigilància entrarà en funcionament abans de Nadal


Temes relacionats

CiU es compromet a construir una nova comissaria de la Policia Local (13/mai/11)

CiU estudia col·locar càmeres de videovigilància a la Floresta (11/mai/11)


  • Comparteix:

Les càmeres ja estan instal·lades i connectades

Les càmeres ja estan instal·lades i connectades

El sistema de videovigilància entrarà en funcionament abans de finals d'any, segons ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, en una entrevista a Cugat.cat. El sistema està aquests dies en fase de proves i es preveu que abans de l'octubre s'hagi construït la sala de control des d'on la policia visionarà les imatges.

Puigneró ha informat que ja estan totes les càmeres connectades i que aquests dies s'estan duent a terme les proves d'emmagatzematge de les imatges. Abans de posar en marxa el sistema, però, cal construir una sala de control des d'on la policia visionarà els vídeos amb l'objectiu de controlar el trànsit i la seguretat de la ciutat.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha dit en una entrevista a Cugat.cat que a finals d'any les càmeres ja estaran operatives.

Jordi Puigneró

A finals d'any podem tenir les càmeres totalment operatives. Un cop hi hagi feta la sala de control, posarem en marxa el sistema.


Puigneró també ha afirmat que la previsió de l'equip de govern és ampliar el servei de videovigilància a la Floresta.

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Seguretat ha dit que 'cal una dotació de Mossos més gran a la ciutat' i que des del consistori faran arribar aquesta demanda a la conselleria d'Interior. Tot i això, Puigneró ha afirmat que 'Sant Cugat és una ciutat segura' i que aquest increment dels Mossos d'Esquadra 'no és una necessitat imperiosa'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¿Pero no estaba operativo desde diciembre pasado? Este sistema de viodeovigilancia vulnera el derecho constitucional a la intimidad. Vamos a ser observados y controlados en nuestras actividades cotidianas. Se nos podrá ver entrando o saliendo de determinado establecimiento, sentados en una terraza de bar y hasta con quién nos paramos a conversar cuando paseamos por la calle. ¿Nadie recuerda a Orwell?. La delincuencia se trasladará a zonas donde no haya videovigilancia y, cuando se haya reafirmado en ellas, tendrán Vds. la excusa para extender su red de cámaras a esas otras zonas. Lo dicho, 1984 de Orwell. Pero que nadie olvide que la sociedad allí reflejada era invivible, exactamente igual que lo empieza a ser ésta. Espero que, al menos, a partir de ahora la autoridad municipal actúe contra ciclistas y manteros, ya no tienen excusa para no hacerlo.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 20/jul/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.