ICV renovarà la comissió política local


  • Comparteix:

El grup local d'ICV celebrarà divendres una assemblea amb l'objectiu d'escollir un nou president i renovar la comissió política local. La jornada servirà també per aprovar les línies de treball que el grup municipal s'ha marcat per als propers 4 anys.

Un dels principals objectius de l'assemblea és renovar la comissió política local i incorporar-hi cares noves. De la mateixa manera, el grup local també renovarà el president o presidenta, ja que l'actual president, Xavi Boix, és també actualment regidor. El mateix Boix explica que la voluntat és repartir la feina i les responsabilitats.

Xavi Boix

Tenim una organització amb un bon estat de salut i hi ha gent que vol fer coses, i pensem que és moment de deixar que hi hagi altra gent.


Boix ha explicat també que la formació vol fer un canvi organitzatiu que impliqui noves formes de treballar dins el grup local.

Xavi Boix

Volem proposar uns àmbits de treball on les persones responsables d'aquests àmbits vagin donant resposta a les preguntes que sorgeixin i crein debat.


L'assemblea de divendres, que es farà a la Casa de Cultura, també servirà per aprovar les línies de treball que s'ha marcat el grup municipal per als propers 4 anys així com per engegar la maquinària electoral de cara als comicis del 16 de novembre. La cita és a les 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.