El president de l'EMD cobrarà 44.000 euros anuals


Temes relacionats

Josep Puig anuncia el nou equip de govern de l'EMD de Valldoreix (17/jun/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la junta de veïns de l'EMD

Imatge d'arxiu de la junta de veïns de l'EMD

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, serà l'únic càrrec polític de l'entitat amb dedicació exclusiva i cobrarà un total de 43.710 euros anuals. La resta de vocals valldoreixencs tindran una dedicació parcial i la quantitat total anual que es preveu destinar als sous dels vocals ascendeix a 140.000 euros, aproximadament. Les retribucions estan congelades des del mandat passat.

Els vocals amb adscripció d'àrea de govern són Susanna Herrada (Serveis a la Ciutadania), Laura Baldoví (Serveis Interns i Comunicació), Joaquim Castelló (Cultura, Esports, Joventut i Medi Ambient), Xavier Gavaldà (Economia) i Joan Ribera (Obres Públiques, Transport i Urbanisme). Tots ells, de CiU-Actuem, tindran una retribució de 14.250 euros anuals, amb una dedicació parcial de 15 hores setmanals.

El vocal Jordi Ortolà, de la mateixa coalició i que s'ocupa de l'àrea de Comerç i Gent Gran, està prejubilat i no tindrà una dedicació ni exclusiva ni parcial. En el seu cas, la seva retribució econòmica anirà en funció de l'assistència efectiva a les juntes de veïns ordinàries bimensuals, a les extraordinàries i a les juntes de portaveus. El vocal d'ICV, Pablo Alonso, també tindrà aquest tipus de retribució. En concret, l'EMD preveu 1.187 euros per a l'assistència efectiva a aquestes sessions, mentre que la presència a les reunions de govern serà remunerada amb 237 euros. El sou anual d'aquests dos vocals serà d'un mínim de 7.122 euros, en cas que assisteixin a totes les juntes de veïns.

De la seva banda, el vocal del PP, Josep Maria Canals, desenvoluparà les seves funcions com a vocal sense adscripció d'àrea amb una dedicació parcial de vuit hores setmanals i una quantitat anual de 9.280 euros.

La dotació econòmica per als grups municipals serà de 1.500 euros anuals i 600 euros més cada any per cada regidor que composi el grup. D'altra banda, els vocals portaveus dels diferents grups municipals no cobraran cap retribució específica per desenvolupar aquesta funció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.