La CUP, satisfeta per les mocions esdevingudes declaracions institucionals per l'Ajuntament


  • Comparteix:

El membre de la CUP Aniol Pros valorant el ple de dilluns

El membre de la CUP Aniol Pros valorant el ple de dilluns

La CUP s'ha mostrat satisfeta amb el resultat de les mocions presentades en el ple municipal d'aquest dilluns ja que han esdevingut declaracions institucionals. Una de les mocions, a petició de l'AMPA de l'escola la Floresta, ha demanat transport escolar gratuït. L'altra moció, presentada conjuntament amb ICV i PSC a petició de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Cugat, ha defensat una sanitat pública equitativa i de qualitat.

L'Ajuntament s'ha compromès a treballar per fer possible el transport escolar a l'escola la Floresta a causa de la seva situació geogràfica. També defensarà els treballadors davant l'ERO de Mútua Terrassa i s'oposarà al tancament del CAP Valldoreix durant l'agost.

El membre de la CUP Aniol Pros ha valorat positivament l'assoliment de les dues declaracions institucionals.

Aniol Pros

Des de la CUP hem aconseguit dues petites victòries ja que hem portat a l'Ajuntament a assumir coses que no estaven al seu full de ruta.




L'organització s'ha mostrat crítica amb la proposta que el Partit Popular ha emès dilluns al ple la qual inclou que la bandera espanyola onegi tot l'any a l'Ajuntament. Per altra banda, el membre de la CUP ha donat explicacions referents a l'abstenció del seu grup municipal pel que fa a l'abocament de Can Fatjó dels Aurons.

Aniol Pros

La CUP s'ha abstingut pel que fa a l'abocador de Can Fatjó perquè vol plantejar la necessitat de tenir una política de residus a la ciutat.







La CUP ha insistit també en la necessitat d'una sala de concerts per als artistes locals de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.