Mercè Conesa assumeix l'àrea d'Atenció a les Persones a la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Mercè Conesa en l'elecció del president de la Diputació de Barcelona

Imatge d'arxiu de Mercè Conesa en l'elecció del president de la Diputació de Barcelona

L'alcaldessa, Mercè Conesa, és la quarta vicepresidenta de la Diputació de Barcelona en la que s'encarregarà de l'àrea d'Atenció a les Persones. Aquest dimarts s'ha celebrat un ple per aprovar el nou cartipàs, que passa de 13 àrees a quatre. El president de la Diputació, Salvador Esteve, ha explicat que aquest 'és el primer canvi del govern i que respon a la voluntat d'aprimament de l'estructura organitzativa i que s'acabarà de constatar en el pressupost del 2012'.

L'anterior govern de la Diputació de Barcelona estava dividit en 13 grans àrees, per aquest mandat el nou president ha reduït l'estructura a quatre grans àrees. El nou cartipàs quedarà dividit en Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Coneixement i Noves Tecnologies, Territori i Sostenibilitat i Atenció a les Persones.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assumeix per aquest mandat l'àrea d'Atenció a les Persones. D'aquest departament en dependran tres diputats assignats, que seran el regidor de Navàs Josep Oliva que tindrà el càrrec d'Igualtat, Ciutadania i Benestar Social. L'alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, serà Diputada adjunta d'Igualtat i Ciutadania, i finalment l'alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, que gestionarà Salut Pública i Consum.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que ara treballa per preparar-se el mandat.

Mercè Conesa

Estem avaluant i entrant a conèixer els projectes, tot i que des de l'Ajuntament ja fa temps que col·laborem.


El president de l'ens, Salvador Esteve, ha explicat que el mandat estarà marcat per l'aprimament de l'estructura organitzativa i que s'acabarà de concretar en el pressupost de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.