La falta de crèdit bancari fa perillar la construcció de més habitatge públic


  • Comparteix:

Treballadors de l'Ajuntament

Treballadors de l'Ajuntament

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha mostrat la seva preocupació per la possibilitat que la dificultat d'accedir al crèdit posi en perill futures promocions d'habitatge públic. Conesa assegura, però, la continuïtat dels serveis socials tot i la contenció pressupostària prevista per l'any vinent. La previsió és que al setembre es comencin a concretar les xifres definitives dels comptes municipals del 2012, que no arribaran als 96 milions d'euros del pressupost actual per la previsible davallada d'ingressos. Mira l'entrevista a Cugat tv

Tot i no concretar la xifra, Mercè Conesa ha explicat que el pressupost de l'any vinent estarà condicionat pels menors ingressos, sobretot els provinents de l'Estat, que presumiblement seran inferiors als exercicis anteriors. De tota manera, l'alcaldessa garanteix la continuïtat dels serveis bàsics que depenen de l'Ajuntament. Són declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat tv.

Mercè Conesa

La política social és prioritària, per tant no perillen els serveis socials.



Tot i això, Mercè Conesa ha expressat els seus dubtes sobre la continuïtat de les promocions d'habitatge públic perquè l'aixeta del crèdit bancari continua tancada.

Mercè Conesa

Les línies de crèdit són difícils d'aconseguir. Això dificulta fer promocions d'habitatge públic.






Al setembre es donaran a conèixer els primers detalls dels comptes municipals del 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.