El PSC veu 'precipitat' extreure ja conclusions de la integració a la zona 1 de Sant Cugat


Temes relacionats

Mercè Conesa: 'No és el moment de fer recàrrecs en impostos per incorporar-nos a la zona 1' (31/jul/11)


  • Comparteix:

Pere Soler, secretari de política municipal del PSC

Pere Soler, secretari de política municipal del PSC

La secció local del PSC considera que 'cal esperar' per comprovar com afecta la integració de Sant Cugat en la zona 1 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i estudiar quins costos té per als ciutadans. El primer secretari del PSC, Pere Soler, creu que l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha precipitat i proposa que les tarifes tinguin en compte els quilòmetres recorreguts pel passatger.

El secretari de política municipal del PSC, Pere Soler, assegura que la nova Àrea Metropolitana podria canviar el sistema tarifari i creu que cal esperar a comprovar la seva afectació i cost per a Sant Cugat.

Pere Soler

Fa una setmana de la constitució de l'Àrea Metropolitana. És prematur. És poc clar amb el que defensava el seu predecessor, Lluís Recoder.


En aquest sentit, Soler advoca per una racionalització del sistema de transport integrat. Els socialistes santcugatencs demanen que les tarifes metropolitanes tinguin en compte els quilòmetres recorreguts pel passatger, en lloc de mantenir l'actual sistema de 'zones concèntriques radials'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.