Andreu Freixas dóna suport a Joan Ridao com a candidat d'ERC a les eleccions generals


Temes relacionats

Freixas (ERC): 'Carod no pot apropiar-se només de la part positiva' ( 7/jun/11)


  • Comparteix:

El president local d'ERC, Andreu Freixas, en una imatge d'arxiu

El president local d'ERC, Andreu Freixas, en una imatge d'arxiu

El president local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sant Cugat, Andreu Freixas, dóna suport a l'actual secretari general del partit, Joan Ridao, com a candidat a les properes eleccions espanyoles. En una entrevista a Cugat.cat, Freixas ha lloat la tasca de Ridao com a diputat a Madrid.

El líder republicà local ha advertit que serà el congrés de l'octubre quan es triarà el candidat de les properes eleccions espanyoles, i no només el futur president, Oriol Junqueras. Freixas considera que Ridao és una persona 'de vàlua contrastada' i demana que es tingui en compte la feina que ha fet fins ara.

Andreu Freixes

Considero que en Joan Ridao ha fet una feina excel·lent a Madrid. La seva tasca, per tant, l'avala i és una persona de vàlua contrastada.


Ridao també compta amb el suport dels presidents locals de Sitges, de Mataró i del Barcelonès Nord, entre d'altres. Freixas ha expressat també la seva esperança que el futur Consell Nacional acabi amb la 'imatge externa' de lluites internes i dissidències constants de la formació, i que 'tanqui ferides, cusi el partit i el projecti enfortit cap a la societat'.

De Joan Puigcerós, pensa que 'ha fet una gran tasca durant els anys que porta a ERC', però que ho ha tingut difícil per les 'circumstàncies adverses', que no han donat els resultats electorals desitjats. A més, considera que ERC està patint també la crisi de les esquerres europees, però també ha fet autocrítica afirmant que els independentistes no han tingut prou capacitat per transmetre el seu missatge a la ciutadania.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.