Accent santcugatenc al nou manifest per impulsar una candidatura independentista pel 20-N


  • Comparteix:

Moment de la presentació del manifest. Font: ACN

Moment de la presentació del manifest. Font: ACN

Presència santcugatenca en un manifest que demana una única candidatura independentista a les eleccions espanyoles del 20 de novembre. Jaume Massanés, membre de la Plataforma pel Dret de Decidir; Jordi Manchon, de Solidaritat (SI), i Artur Royo de Reagrupament (RCat) són alguns dels signants.

Seguint l'exemple de Bildu, un grup de la xarxa social Facebook va decidir que s'havia de fer un manifest per demanar als diferents partits independentistes a 'deixar endarrere les seves diferències i unir-se'. A dia d'avui la pàgina té uns 1.400 adherits i aplega gent de diferents formacions polítiques, encara que asseguren que tothom és 'independentista' i 'no es parla ni de líders, ni sigles, ni estratègies partidistes'.

Està previst que el manifest s'entregui a la CUP, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Democràcia Catalana (DCat), ERC, ICV-EUiA, Reagrupament (RCat), SI i Unió Democràtica de Catalunya (UDC) per impulsar aquesta llista conjunta.

La iniciativa es presentarà a Sant Cugat i a altres municipis de la comarca, a l'espera de concretar-ne les dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.