ICV exigeix 'claredat' al govern municipal sobre els efectes de les retallades a la ciutat


Temes relacionats

ICV-EUiA no veu austeritat ni transparència en el nou organigrama polític i tècnic (13/jul/11)


  • Comparteix:

Pau Alonso, Joan Calderon i Roser Casamitjana d'ICV-EUiA

Pau Alonso, Joan Calderon i Roser Casamitjana d'ICV-EUiA

ICV-EUiA considera que el govern municipal no ha presentat dades clares sobre l'efecte de les retallades de la Generalitat a la ciutat i reclama a l'Ajuntament que faci públiques aquestes xifres. Els ecosocialistes presentaran dues mocions al ple del setembre per oposar-se a la reforma de la renda d'inserció mínima (PIRMI) i la reducció de les subvencions a les escoles bressol.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha reclamat a l'Ajuntament que 'planti cara' a la Generalitat i que publiqui les dades concretes sobre l'afectació de les retallades a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Calderon

Demanarem a Serveis a la Ciutadania que elabori un informe sobre l'afectació a la ciutat.



Els ecosocialistes han destacat que la reforma en la renda d'inserció mínima (PIRMI) duta a terme pel govern s'ha fet 'amb nocturnitat i traïdoria', i han alertat que la reducció en les subvencions a les escoles bressol pot acabar significant una privatització de la seva gestió.

Joan Calderon

Mercè Conesa ja va avançar que volia canviar el model de gestió de les llars d'infants.


Calderon també ha explicat que el període de reflexió començat pel partit després de la davallada electoral de les darreres eleccions municipals es troba 'en el seu equador', i que les reunions amb militants i simpatitzants del partit han servit per 'identificar els errors comesos'. El portaveu d'ICV-EUiA ha avançat que el procés acabarà a la tardor i servirà per fixar les prioritats del partit per als anys vinents.

De cara a aquest mandat, Roser Casamitjana serà l’encarregada de fer el seguiment de les àrees de Serveis a les Persones, Esport, Serveis Urbans i Presidència, mentre que Joan Calderon agafarà Economia i Organització, Territori i Sostenibilitat, i Seguretat Ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.