Alonso (ICV): 'Cal renegociar el conveni econòmic i competencial de l'EMD'


  • Comparteix:

Pau Alonso és vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista

Pau Alonso és vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista

El vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista a Valldoreix, Pau Alonso, aposta per renegociar el conveni econòmic i competencial de l'EMD durant aquest mandat. Segons l'ecosocialista, és necessari revisar i clarificar quines prestacions rep l'entitat a canvi dels diners que paga, ja que 'aquestes partides no estan ben quantificades'.

Alonso ha explicat a Cugat.cat que, tot i que el conveni econòmic i competencial de l'EMD ja es va renovar a principis de l'anterior mandat, els càlculs de les diferents partides no són prou exactes per seguir-los fent servir.

Pau Alonso

Les quantitats s'han anat extrapolant durant aquests anys però no estan prou clares.



El vocal ecosocialista ha alertat de la possibilitat que el nou govern de l'EMD faci 'seguidisme' de l'Ajuntament, i n'ha posat com a exemple el posicionament 'poc clar' que va prendre el president Josep Puig arran del tancament del CAP Valldoreix.

Potenciar la participació ciutadana, resoldre la problemàtica de les expropiacions de zones verdes i fer el seguiment del desballestament de les torres d'alta tensió són algunes de les prioritats de la Candidatura de Progrés i Catalanista per a aquest mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.