Esquerra Independentista inicia els actes per commemorar la Diada Nacional


  • Comparteix:

Un dels dinars organitzats per la CUP

Un dels dinars organitzats per la CUP

L'agrupació Esquerra Independentista inicia aquest divendres els actes per commemorar la Diada Nacional. L'entitat, formada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), el casal popular La Guitza, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat i Endavant Sant Cugat, ha preparat una botifarrada popular i un concert al vespre a la plaça del Rei.

La jornada començarà a dos quarts de vuit del vespre, amb la benvinguda i la posterior actuació dels Bastoners de Sant Cugat. Tot seguit, tindrà lloc la botifarrada popular i els discursos de membres dels diferents col·lectius que formen Esquerra Independentista. La festa acabarà amb un concert de rumba a càrrec del grup barceloní de Gràcia Rumb al Bar. El membre de la CUP Aniol Pros ha explicat a Cugat.cat la importància de la diada d'enguany.

Aniol Pros

En aquesta diada és el moment de fer un cop de puny sobre la taula, de donar un cop de força contra l'Estat espanyol, deixar ben clar quins són els nostres drets i cap a on volem caminar.


Pros ha afegit que 'davant el context de retallades insultant, la CUP aposta més que mai pel socialisme i per la independència dels Països Catalans'. Diumenge es farà una ofrena i un acte polític, a partir de les deu del matí, al monument santcugatenc de Rafael Casanova. A les cinc de la tarda, a Barcelona, Esquerra Independentista ha organitzat una manifestació que tindrà com a lema 'Que no ens retallin la nació: independència i socialisme'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.