El PSC estén la mà al govern per pactar uns pressupostos 'de contenció'


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor és portaveu del PSC

Ferran Villaseñor és portaveu del PSC

L'aprovació del pressupost municipal per aquest curs demostrarà la voluntat de l'equip de govern d'arribar a pactes amb l'oposició al llarg d'aquest mandat, segons ha assegurat el PSC. Els socialistes s'han mostrat disposats a negociar conjuntament 'un pressupost de contenció', sempre que la prioritat sigui la prestació de serveis socials.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat que la seva formació està diposada a negociar amb totes les forces polítiques.

Ferran Villaseñor

Estem disposats a treballar conjuntament amb l'Ajuntament i la resta de partits.








Tot i reconèixer la necessitat de reduir les dotacions d'algunes àrees, els socialistes han establert com a prioritàries les partides destinades a serveis socials. En aquest sentit, Villaseñor ha remarcat la necessitat de tenir dades exactes sobre l'afectació a la ciutat de les retallades dutes a terme per la Generalitat.

Segons Villaseñor, la voluntat de negociar els pressupostos que demostri l'Ajuntament serà 'una pedra de toc' per determinar quin serà el tarannà de l'equip de govern durant aquest mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.