La JNC demana més pressió de CDC a Madrid com a resposta a l'atac a la llengua catalana


Temes relacionats

Reviu la Diada Nacional a Cugat tv (12/set/11)

Conesa reclama el pacte fiscal per garantir un catalanisme social i útil per a la gent (11/set/11)

Valldoreix homenatja Francesc Busquests l'Onze de Setembre (11/set/11)


  • Comparteix:

La JNC reivindica la seva vessant independentista

La JNC reivindica la seva vessant independentista

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) exhibeix múscul independentista i demana a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) que pressioni més a Madrid, a l'haver-se traspassat la 'línia vermella' de la llengua. Les joventuts de la federació nacionalista ho han reclamat durant la commemoració de la Diada Nacional aquest diumenge, en una jornada festiva que ha aplegat uns 200 santcugatencs.

Sota el lema 'Festa per la Independència', la secció local de la JNC ha reivindicat assolir una Catalunya lliure i sobirana i posar fre a l'atac contra la immersió lingüística. Les joventuts de Convergència han commemorat l'Onze de Setembre amb una botifarrada popular als peus del Monestir i un concert dels santcugatencs Black Light i Esquerda a la plaça del Rei. El president de la JNC, Àlex Calmó, ha demanat a CDC que faci més pressió a Madrid.

Àlex Calmó

La JNC no accepta la interlocutòria del TSJC sobre la llengua. S'ha passat una línia vermella i esperem que CDC pressioni més a Madrid.




L'acte d'aquest diumenge al vespre ha servit també per donar el tret de sortida del nou curs polític, un curs que per la JNC estarà marcat per l'obertura de la sala de concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.