Cerdanyola i Bellaterra s'oposen al Vial Interpolar


  • Comparteix:

L'alcaldessa de Cerdanyola i el president de l'EMD de Bellaterra. / Font: Cerdanyola.info

L'alcaldessa de Cerdanyola i el president de l'EMD de Bellaterra. / Font: Cerdanyola.info

L'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra rebutgen el projecte per allargar el Vial Interpolar des de Sant Cugat fins a Sabadell, perquè talla en dos el territori de Bellaterra. Les dues administracions han signat aquest divendres un document que reclama a la Generalitat la paralització de la licitació de l'estudi informatiu sobre la via. De la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, nega que l'actual traçat parteixi Bellaterra.

El projecte preveu donar continuïtat al Vial Interpolar, que travessa la perifèria de Sant Cugat fins a Can Sant Joan, i allargar la infraestructura fins a Sant Pau de Riu-sec, a Sabadell, passant per Bellaterra.

L'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, critiquen que la planificació del traçat actual passi pel centre de Bellaterra. En aquest sentit, Carmona ha recordat que el consistori cerdanyolenc va aprovar el 2010 un manifest en contra de la reserva de sòl per construir aquesta infraestructura.

De la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha desmentit que el dibuix del Vial Interpolar divideixi Bellaterra.

Lluís Recoder

Passa a la vora de zones on hi ha activitats i residències. El tram de Sant Cugat també passa pel voltant de zones i indústries i s'ha convertit en una via interurbana.


El territoris veïns també han lamentat que el govern català no comuniqués la licitació de l'estudi informatiu per continuar amb el projecte del Vial Interpolar entre Sant Cugat i Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.