Picornell és reelegit portaveu de les JERC, amb l'objectiu de fer feina al carrer


  • Comparteix:

Bernat Picornell és novament el portaveu de les JERC

Bernat Picornell és novament el portaveu de les JERC

Bernat Picornell ha estat reelegit portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Sant Cugat, amb el vistiplau de tots els membres de la formació. Picornell encapçalava l'única candidatura, que ha sortit elegida durant l'assemblea ordinària d'aquest dimecres. També s'han renovat per unanimitat el 100% de les secretaries de la secció jove del partit republicà.

La secretaria d'organització estarà, enguany, encapçalada per Bernat Monter; la de coordinació interna la liderarà Carla Cufí; la secretaria de comunicació anirà a càrrec de Carles Algueril; la d'activisme serà per David Lerín; Èric Gòmez estarà al capdavant de la secretaria de campanyes, i la de finances anirà a càrrec de Cecília Perelló.

Així doncs, la junta de les JERC ha fet una renovació dels càrrecs, amb la mirada posada en el futur. Per a Picornell la secció republicana ha de centrar els esforços en fer-se visibles a la ciutadania, ja que actualment el partit no té representació al consistori.

Bernat Picornell

Ara cal incrementar la nostra veu al carrer per fer arribar el nostre missatge als joves santcugatencs.



Bernat Picornell ha subratllat que ja és hora de delegar responsabilitats en els nous membres de la secció jove d'esquerra i és per això que l'any vinent ja no optarà a la renovació del càrrec de portaveu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.