El conseller Felip Puig assegura que la Generalitat rectificarà el projecte del Centre Direccional


  • Comparteix:

El conseller Felip Puig ha assegurat que el govern de la generalitat rectificarà el projecte urbanístic del Centre Direccional buscant el consens. Les negociacions que manté el departament de Política Territorial i Obres Públiques amb l'ajuntament de Cerdanyola van a bon ritme i, el conseller afirma que ben aviat s'arribarà a un acord.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, ha deixat clar que la Generalitat està disposada a modificar el projecte urbanístic del Centre Direccional. Puig feia aquestes declaracions en el sopar, ahir, de presentació de la nova agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya al barri de Bellaterra. El conseller va afegir que es tracta d'un projecte molt important per a Catalunya però que s'ha de dur a terme buscant el consens de l'ajuntament de Cerdanyola.

Felip Puig

El Govern de la Generalitat manté que és un gran projecte de país i que ha de ser, sobretot, acceptat per Cerdanyola. Nosaltres si hem d'ajustar paràmetres ho farem.


Per aquest motiu, el govern local i autonòmic estan estudiant els canvis que s'haurien de fer en projecte. El conseller va assegurar que les reunions que manté amb el consistori van a bon ritme.

Felip Puig

Estem entrant en una bona línia i crec que podem valorar com a positives les contínues reunions que mantenim amb el consistori.


Recordem que el projecte del Centre Direccional va ser aprovat en el seu moment, tant per l'ajuntament de Cerdanyola amb els vots de PSC,CIU i PP, com per la Generalitat. El nou govern de Cerdanyola, integrat per ICV i CiU, va demanar la seva modificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.