El consistori ultima els detalls del Pla de Mobilitat


  • Comparteix:

Imatge d'un autobus municipal

Imatge d'un autobus municipal

El Pla de Mobilitat de Sant Cugat serà una realitat en els propers mesos. Ho ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat que el consistori està treballant per comprovar si s'hi inclouen tots els aspectes pactats amb la Diputació de Barcelona. A més, ha assegurat que el document és un projecte a llarg termini i no pas de mandat.

Conesa ha destacat que el transport públic requereix de grans inversions i que ara no és el millor moment econòmic per dur a terme grans projectes en aquest àmbit. En aquest sentit, s'ha referit al Pla de Mobilitat de la ciutat.

Mercè Conesa

El pla està lliurat per part de la Diputació. Els serveis municipals estan analitzant si el document recull tots els aspectes que havien sorgit.





Conesa ha recordat que es tracta d'un projecte a llarg termini, que dependrà directament de la situació econòmica actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.