Manuela de Madre reclama un canvi al govern català, amb autèntiques polítiques socials


  • Comparteix:

La número dos a les llistes del PSC, Manuela de Madre, ha reclamat el suport a Pasqual Maragall com a única garantia d'un canvi per Catalunya, després de 23 anys de govern de Jordi Pujol. L'exalcaldesa de Santa Coloma ha reivindicat una política menys simbòlica i més centrada en la realitat del país i els serveis a les persones.

Manuela de Madre ha assegurat que els 23 anys de govern de CiU s'han caracteritzat per la manca d'inversions en polítiques socials i per justificar els dèficits del govern escudant-se amb els enemics de fora. Segons la número dos del PSC, el seu partit és l'única garantia per deixar un futur millor a les noves generacions:

Manuela de Madre

Volem aquesta confiança que ens permeti governar millor: afirmant el que som, però amb menys simbologia, amb més benestar, amb més sanitat... Això és el canvi


Per la seva part, el portaveu del PSC a Sant Cugat, Jordi Menéndez, ha assegurat que calen aires nous al govern català, i ha fet una crida al vot útil davant el perill que els resultats siguin molt ajustats. Menéndez ha assegurat que, tot i ser un gran defensor dels pactes entre partits d'esquerres, ara cal una victòria aclaparadora:

Jordi Menéndez

L'úni vot útil per aconseguir el canvi és per Pasqual Maragall, perquè ara hem vist que altres formacions acaben pactant amb CiU


A l'acte del PSC, que ha aplegat més d'un centenar de persones a la Casa de Cultura, també hi ha participat el candidat santcugatenc a les llistes del partit, Pere Soler, i el primer secretari a Sant Cugat, Salvador Gausa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.