El temps de resposta de l'Ajuntament és el que més preocupa a la ciutadania


  • Comparteix:

La sessió ha tingut lloc a la Casa de Cultura

La sessió ha tingut lloc a la Casa de Cultura

La ciutadania està preocupada pel temps de resposta de l'Ajuntament i la solució dels problemes que planteja al consistori. Aquesta és una de les conclusions extretes de l'acte públic d'explicació dels nous canals de participació vigents des de l'aprovació del nou reglament. En un acte a la Casa de Cultura, més d'una cinquantena de representants d'associacions veïnals i culturals, i ciutadans particulars, han demanat aclariments i han fet suggeriments sobre el nou model de participació.

La ciutadania ha escoltat les explicacions del regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, que ha destacat la gran obertura que suposa la diversitat de canals amb què compten ara els ciutadans per fer arribar les seves qüestions a l'Ajuntament.

Carol ha assegurat que la intenció de l'equip de govern és donar resposta el més aviat possible a totes les qüestions que planteja la ciutadania.

Francesc Carol

Hi ha coses que es poden respondre al moment i altres no. Hi ha el compromís de respondre el més aviat possible.





La trobada s'ha fet aquest dilluns al vespre a la Casa de Cultura davant més d'una cinquantena de persones.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Verdaderamente es un problema, y todo lo que hacen es poner parches, la ley dice lo que dice y de eso se valen nuestra autoridades municiples, para aplicar "el silencio administrativo". Yo personalmente tengo escritos presentados a diferentes alcaldes pidiendo lo mismo, "Que se investigue la actuacion del Sr Casas, quien con dinero publico y utilizando a la policia local investigo ni vida privada". Hasta el momento, ni me han contestado ni me contestaran y mientras no lo hagan, el caso seguira abierto. El Sr Casas pisoteo las libertades, y lo peor es que ha quedado impune y lo siguen presentando como icono del PSC, Pero queda impune porque otros lo consienten, y esto no pueden negarlo.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 27/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.