Sant Cugat per la Independència treballa per donar major difusió al seu projecte


  • Comparteix:

Durant l'assemblea a la Casa de Cultura

Durant l'assemblea a la Casa de Cultura

La plataforma Sant Cugat per la Independència es planteja com a objectiu a curt termini fer difusió del moviment, amb una major presència als mitjans de comunicació santcugatencs i organitzar actes i activitats que els faci visibles en el teixit social de la ciutat. Així s'ha decidit a l'assemblea d'aquest dilluns al vespre, on també s'ha elegit un nou secretariat coordinat per Jaume Viladrich.

L'assemblea també ha votat Anna Calzada com a nova secretària de l'organització i Enric Cussó com a nou tresorer.

Durant l'assemblea d'aquest dilluns, Sant Cugat per la Independència ha descrit el pla d'acció a la ciutat, que situa la informació com l'element clau per a l'expansió del moviment. En aquest sentit, el coordinador de la Comissió de Comunicació, Jaume Terribas, ha destacat què cal fer perquè la gent conegui el missatge de l'organització i s'hi adhereixi.

Jaume Terribas

Hem d'organitzar actes a diferents llocs de la ciutat per a aquelles persones interessades en la independència de Catalunya.


En aquesta línia, l'organització independentista estarà present a la Festa de Tardor, amb la intenció de donar a conèixer la plataforma i ampliar, si s'escau, el nombre de membres actuals, que enguany són 44. Terribas també ha assegurat que és primordial que es transmeti a la ciutadania una argumentació sòlida sobre la constitució de l'Estat català i ha apuntat que és imprescindible una bona formació dels membres de l'organització, perquè puguin comunicar el missatge correctament.

En àmbit nacional, la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana serà una realitat el 10 de març de 2012. L'objectiu fins llavors és crear un total de 250 assemblees distribuïdes per tot el territori català, de les quals ja n'existeixen 61 i 87 estan en procés de construcció. La voluntat del moviment independentista és, tal com s'ha destacat a l'assemblea d'aquest dilluns, vetllar per la transversalitat del grup. A més, també s'ha apostat per donar veu a les assemblees constituïdes a l'estranger, amb l'objectiu d'internacionalitzar el procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.