Presència santcugatenca al primer aplec nacional de SI


  • Comparteix:

Actuació dels trabucaires amb el santuari de Gallifa al fons

Actuació dels trabucaires amb el santuari de Gallifa al fons

La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) s'ha afegit a la celebració del seu primer Aplec Nacional aquest diumenge al santuari del Castell de Gallifa amb 20 persones. La trobada, oberta a adherits i simpatitzants, però també a la resta d'independentistes, ha acollit gairebé 400 persones, incloent els diputats al Parlament Uriel Bertran i Toni Strubell.

El secretari d'Imatge i Comunicació de Sant Cugat de SI, Agustí Guerrero, considera que aquestes trobades són oportunitats per anar sumant en àmbit local, comarcal i de tot Catalunya i aconseguir una unió independentista de cara a les properes eleccions generals i a mig termini per a les eleccions catalanes del 2014.

La formació ha triat el Santuari Ecològic del Castell de Gallifa perquè és l'única localitat catalana amb alcalde del partit, Jordi Fornés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.