Ignacio Fuentes assumeix la presidència de Noves Generacions


  • Comparteix:

Fuentes acompanyat del president del PP

Fuentes acompanyat del president del PP

L'assemblea de Noves Generacions (NNGG) ha elegit Ignacio Fuentes com a nou president de la branca juvenil del PP de la ciutat. Fuentes ha explicat que una de les primeres actuacions de la nova junta serà traslladar a la propera trobada del Pacte de Nit la seva oposició a que recursos públics es destinin a organitzar activitats d'oci nocturn. D'altra banda, el president de la secció local del PP, Jordi Carreras, ha tornat a reclamar més claredat en les despeses municipals destinades a la Festa Major.

Ignacio Fuentes té 21 anys i és estudiant de Direcció i Administració d'Empreses a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Fuentes ha explicat que la prioritat a curt termini de NNGG és participar a la redacció del Pacte de Nit. La formació creu que és necessari ampliar l'horari de tancament de bars i restaurants per tal d'afavorir el creixement econòmic de la ciutat. Fuentes també ha exposat la posició de l'entitat en relació amb les activitats d'oci nocturn.

Ignacio Fuentes

NNGG s'oposa a què es facin concerts finançats amb diners públics. Creiem que en època de crisi ha de ser la iniciativa privada qui ho faci.


Més endavant, NNGG té previst presentar mocions al ple, a través del PP, relacionades amb la seguretat ciutadana i l'incivisme. En aquest sentit, Fuentes ha posat d'exemple algunes activitats incíviques que, diuen, tenen lloc a la plaça de Lluís Millet

En clau interna, l'associació es marca com a objectiu créixer en nombre d'associats i revitalitzar la secció santcugatenca de NNGG.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.