ICV-EUiA demana potenciar l'ús de la bicicleta


  • Comparteix:

Joan Calderon és portaveu d'ICV-EUiA

Joan Calderon és portaveu d'ICV-EUiA

ICV-EUiA vol potenciar més l'ús de la bicicleta per als desplaçaments curts a la ciutat i considera que molts dels carrils per a ciclistes que hi ha actualment compleixen sobretot 'funcions decoratives'. Els ecosocialistes presentaran una moció al proper ple per tal de millorar el traçat dels carrils i ajudar a potenciar la seguretat de la circulació i la col·laboració entre els usuaris de la bicicleta i els vianants.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha remarcat a Cugat.cat que la bicicleta és un vehicle barat, silenciós, i ecològicament sostenible, i n'ha defensat l'ús en els trajectes curts.

Joan Calderon

Moltes vegades els carrils bici d'aquesta ciutat són un element decoratiu i no útil.


Segons Calderon, és necessari potenciar la interconnexió de les escoles i instituts amb el centre a través de carrils bici, així com connectar Rubí amb la ciutat a través de Mira-sol. En la moció que presentaran al ple, els ecosocialistes també apostaran per millorar la col·laboració amb les entitats relacionades amb el món del ciclisme, i instaran l'Ajuntament a potenciar la pacificació de la circulació entre ciclistes i vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.