L'EMD inverteix 530.000 euros en els ponts del Nonell i en reformar l'enllumenat


  • Comparteix:

Els ponts creuarien la riera del Nonell on ara hi ha horts

Els ponts creuarien la riera del Nonell on ara hi ha horts

L'EMD de Valldoreix destinarà els 528.000 euros que rep aquest any del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a finançar part de la construcció de ponts sobre la riera del Nonell i a la reforma de l'enllumenat públic. Tot i que l'ajuda de la Generalitat anava destinada a la construcció d'un equipament sociocultural a la plaça de la Centralitat, l'entitat municipal ha preferit invertir en altres projectes atès que la construcció d'aquest equipament no es pot executar fins que es faci el soterrament de les línies d'alta tensió, previst per al 2012.

El PUOSC previst per aquest any suma 528.497 euros. Inicialment aquesta subvenció es va demanar per a la creació d'un equipament sociocultural a la futura plaça de la Centralitat, però en estar encara pendent el soterrament de les línies d'alta tensió, l'EMD ha acordat canviar la destinació de la subvenció.

Els projectes escollits per rebre l'ajut de la Generalitat són la construcció de ponts sobre la riera del Nonell i la reforma de l'enllumenat públic per a la millora de l'eficiència energètica. El pressupost del primer projecte puja a 495.000 euros, i el segon a prop de 200.000. El canvi de destinació Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya aprovat per l'EMD permetrà invertir els 528.000 euros previstos a finançar part d'aquests dos projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.